MAANDMENU OKTOBER

voorgerechten

Velouté van pompoensoep
Slaatje van lauwe bosduif met rode wijn
Parels van geitenkaas met warmgerookte eendenborst en accasiahoning


hoofdgerechten

Varkensmedaillon van het brasvarken met herfstgroentjes
Gebraden eendenborst met een sausje van veenbessen en herfstgroentjes
Kabeljauw met courgettespaghetti en een sausje van groene curry


desserten

Vanille-ijs met boterkaramel
Dessert van de chef
Sabayon van kriekenbier

49,00 € per persoon

Openingsuren

Maandag van 11:30 tot 21:30
Dinsdag en woensdag gesloten
Donderdag van 11:30 tot 21:30
Vrijdag van 11:30 tot 23:00
Zaterdag van 14:00 tot 23:00 (*)
Zondag van 11:30 tot 23:00
Onze keuken sluit dagelijks om 21:00
(*) uitgezonderd voor groepen

De Nieuwpoorthoeve
Nieuwpoortstraat 14
9160 Lokeren


Tel. 09 348 85 26