DE NIEUWPOORTHOEVE ZAL TIJDENS DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS GEOPEND BLIJVEN

(met uitzondering van de sluitingsdagen)

Welkom op de website van de Nieuwpoorthoeve.

 

In Zeveneken, deelgemeente van Lochristi en gelegen tussen Lokeren en Lochristi, ligt restaurant De Nieuwpoorthoeve op een rustige plaats en temidden van groen en rust. Het is hier dat Filip & Iris, eigenaars en zaakvoerders van deze familie-vriendelijke culinaire toplocatie hun passie met de grootste overgave in De Nieuwpoorthoeve steken.

 

Dit gezellige restaurant heeft ook voor de kleinsten een grote, en uitgebreide speeltuin ter beschikking. Deze speeltuin is een pluspunt voor ouders die ook met hun kindjes rustig willen tafelen, de speeltuin is immers afgeschermd door een omheining gebaseerd op natuurlijk groen. Het hele domein is dus veilig afgesloten voor uw kinderen terwijl u rustig van de tafel kan genieten. De speeltuin heeft altijd bijgedragen tot het label "familie-vriendelijk" restaurant en is er eigenlijk altijd al geweest sinds de start van de zaak, uiteraard is de installatie van de speeltuin mee geëvolueerd door de jaren heen met nieuwere en veilig- goedgekeurde toestellen. De Nieuwpoorthoeve hanteert hierbij hoge normen opdat uw kinderen veilig kunnen spelen en doet steeds beroep op vakmensen die de speeltuin keuren. Kortom : veilig speelplezier voor uw ukjes.

 

Ook voor feesten, seminaries en andere gelegenheden kan u bij De Nieuwpoorthoeve terecht voor een uiterst gezellige en culinaire ervaring. Wij beschikken over een grote feestzaal die los staat van de taverne die tot 60 personen kan plaatsen om uw feesten op een mooie manier te organiseren. Voor meer informatie kan u ons altijd contacteren op onze algemene contactgegevens.

Moderne, ruime en veilige speeltuin voor de kinderen

 

Geniet van een rustig culinair moment terwijl uw kinderen zich veilig uitleven in onze speeltuin. Speciaal voorzien opdat u kan genieten van een familie-uitstap.

 

 

▶  Klimrek

▶  Klimrek met brug

▶  Toren met glijban en klimtoestellen

▶  Toren met glijbaan

▶  Peuter miniatuur speeltoestellen

▶  Ruime zandbak

Specialiteit van het huis : De Normandische pannenkoek

 

Zonder enige twijfel is de Normandische pannenkoek onze specialiteit. Wij zijn één van de slechts twee locaties in het Waasland waar deze pannenkoek geserveerd word. Het is een speciaal gegeven en moet met veel gevoel bereidt worden.

Bij uw bezoek kan u in onze menuboeken (eveneens meeneembaar voor de klanten) het recept terugvinden en nalezen, zo kunnen de durvers onder u het zelf eens proberen.

 

Tip : neem bij uw bezoek uw eigen exemplaar van de nieuwe menuboeken mee naar huis.

Alle rechten voorbehouden - De Nieuwpoorthoeve - Copyright 2017

Nieuwpoortstraat 14 - 9160 Lokeren

tel. 09/348 85 26